Tapatalk Android/iDevice/BB/Win App

Post general ACVW topics here
Forum rules
If its not ACVW related, post it in Off Topic.
User avatar
Tony Z
Donor
Donor
Posts: 13721
Joined: Wed Sep 14, 2005 8:33 am
What model do you have?: 2.3L 69; 1302; P/Van
Location: Klipheuwel (near Durbanville), Cape Town or working at sea
Has thanked: 109 times
Been thanked: 308 times
Flag: South Africa

Re: Tapatalk Android/iDevice/BB/Win App

Post by Tony Z » Fri Feb 10, 2017 10:09 am

yea, sorry. Through the browser. I should have said.
Also noticed that notification of pm's are no longer emailed.

As for causing chaos - I just got the same pm 6 times from a fellow member who obviously pressed refresh to get the screen onto the next page when it wouldnt load



User avatar
eben
Site Admin
Posts: 6430
Joined: Tue Sep 13, 2005 3:40 pm
What model do you have?: None
Facebook: www.facebook.com/ebenve
Location: Fintice, Slovakia
Has thanked: 90 times
Been thanked: 48 times
Flag: Slovakia
Contact:

Re: Tapatalk Android/iDevice/BB/Win App

Post by eben » Fri Feb 10, 2017 11:15 am

Tony Z wrote:
Fri Feb 10, 2017 10:09 am
yea, sorry. Through the browser. I should have said.
Also noticed that notification of pm's are no longer emailed.

As for causing chaos - I just got the same pm 6 times from a fellow member who obviously pressed refresh to get the screen onto the next page when it wouldnt load
Yeah I saw some issues... I just upgraded the forum. For now we loose the gallery functionality temporarily but hopefully the other issues will have been resolved with the upgrade. Please let me know.

PS if anything looks funky... try SHIFT+F5 or clear cache...

Piet
Oil Stain
Posts: 147
Joined: Sun May 20, 2012 6:08 pm
What model do you have?: type 3, Porsche 550
Location: East Rand
Has thanked: 1 time
Been thanked: 11 times
Flag: South Africa

Re: Tapatalk Android/iDevice/BB/Win App

Post by Piet » Fri Feb 10, 2017 11:48 am

Thanks Eben. I thought it was my new phone that was acting up!

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk


User avatar
acpaterson
Exhaust Pipe
Posts: 1679
Joined: Sat Jan 05, 2013 6:50 pm
What model do you have?: Winston, a 74 Bay
Location: Parklands, Cape Town
Has thanked: 74 times
Been thanked: 104 times
Flag: South Africa
Contact:

Re: Tapatalk Android/iDevice/BB/Win App

Post by acpaterson » Fri Feb 10, 2017 11:50 am

Every drop down, is now "dropped down". Did send you an email. thats on firefox, chrome and ie. (I use firefox) desktop browser all the time.. but right now, site's almost unusable.

User avatar
acpaterson
Exhaust Pipe
Posts: 1679
Joined: Sat Jan 05, 2013 6:50 pm
What model do you have?: Winston, a 74 Bay
Location: Parklands, Cape Town
Has thanked: 74 times
Been thanked: 104 times
Flag: South Africa
Contact:

Re: Tapatalk Android/iDevice/BB/Win App

Post by acpaterson » Fri Feb 10, 2017 11:51 am

Image

Image

User avatar
eben
Site Admin
Posts: 6430
Joined: Tue Sep 13, 2005 3:40 pm
What model do you have?: None
Facebook: www.facebook.com/ebenve
Location: Fintice, Slovakia
Has thanked: 90 times
Been thanked: 48 times
Flag: Slovakia
Contact:

Re: Tapatalk Android/iDevice/BB/Win App

Post by eben » Fri Feb 10, 2017 11:58 am

acpaterson wrote:
Fri Feb 10, 2017 11:50 am
Every drop down, is now "dropped down". Did send you an email. thats on firefox, chrome and ie. (I use firefox) desktop browser all the time.. but right now, site's almost unusable.
It's working quite allright for me. Did you clear your cache?
http://www.refreshyourcache.com/en/home/

User avatar
acpaterson
Exhaust Pipe
Posts: 1679
Joined: Sat Jan 05, 2013 6:50 pm
What model do you have?: Winston, a 74 Bay
Location: Parklands, Cape Town
Has thanked: 74 times
Been thanked: 104 times
Flag: South Africa
Contact:

Re: Tapatalk Android/iDevice/BB/Win App

Post by acpaterson » Fri Feb 10, 2017 12:13 pm

it is now.. thanks.

User avatar
Jdt1976
Donor
Donor
Posts: 433
Joined: Fri Apr 18, 2014 7:34 am
What model do you have?: 1952 beetle
Location: Ruimsig, JHB
Has thanked: 60 times
Been thanked: 53 times
Flag: South Africa

Re: Tapatalk Android/iDevice/BB/Win App

Post by Jdt1976 » Fri Feb 10, 2017 12:30 pm

How do I fix it on my I phone?

User avatar
eben
Site Admin
Posts: 6430
Joined: Tue Sep 13, 2005 3:40 pm
What model do you have?: None
Facebook: www.facebook.com/ebenve
Location: Fintice, Slovakia
Has thanked: 90 times
Been thanked: 48 times
Flag: Slovakia
Contact:

Re: Tapatalk Android/iDevice/BB/Win App

Post by eben » Fri Feb 10, 2017 12:56 pm

Jdt1976 wrote:
Fri Feb 10, 2017 12:30 pm
How do I fix it on my I phone?
http://www.refreshyourcache.com/en/ios/

User avatar
Jdt1976
Donor
Donor
Posts: 433
Joined: Fri Apr 18, 2014 7:34 am
What model do you have?: 1952 beetle
Location: Ruimsig, JHB
Has thanked: 60 times
Been thanked: 53 times
Flag: South Africa

Re: Tapatalk Android/iDevice/BB/Win App

Post by Jdt1976 » Fri Feb 10, 2017 3:06 pm

Got it right, thanks.

User avatar
freddiebooysen
Flywheel
Posts: 528
Joined: Sun Aug 07, 2016 7:56 am
What model do you have?: 1972
Location: Pretoria
Been thanked: 31 times
Flag: South Africa

Re: Tapatalk Android/iDevice/BB/Win App

Post by freddiebooysen » Fri Feb 10, 2017 4:54 pm

Eben. Thanks buddy you sorted my life brother. Sent you a mail as well today but thought it will be good to mention. It here as well. Missed this post on the forum with tapatalk not working and missed in all 80 posts. I want to say thank you thank you thank you again and again. I uninstalled and reinstalled the tapatalk app almost 3 times and almost went out and buy a newer iPad to get this sorted on my end. Much better to spend that money on blue abomination.
Really appreciate you getting this up and running again brother.

Whoop whoop Eben Rock on.


Sent from my iPad using Tapatalk

User avatar
eben
Site Admin
Posts: 6430
Joined: Tue Sep 13, 2005 3:40 pm
What model do you have?: None
Facebook: www.facebook.com/ebenve
Location: Fintice, Slovakia
Has thanked: 90 times
Been thanked: 48 times
Flag: Slovakia
Contact:

Re: RE: Re: Tapatalk Android/iDevice/BB/Win App

Post by eben » Sun Feb 12, 2017 3:59 pm

freddiebooysen wrote:Eben. Thanks buddy you sorted my life brother. Sent you a mail as well today but thought it will be good to mention. It here as well. Missed this post on the forum with tapatalk not working and missed in all 80 posts. I want to say thank you thank you thank you again and again. I uninstalled and reinstalled the tapatalk app almost 3 times and almost went out and buy a newer iPad to get this sorted on my end. Much better to spend that money on blue abomination.
Really appreciate you getting this up and running again brother.

Whoop whoop Eben Rock on.


Sent from my iPad using Tapatalk
You're welcome. Feel free to contact me before it drives you up the hill Image

Sent from my MI 5 using Tapatalk


User avatar
eben
Site Admin
Posts: 6430
Joined: Tue Sep 13, 2005 3:40 pm
What model do you have?: None
Facebook: www.facebook.com/ebenve
Location: Fintice, Slovakia
Has thanked: 90 times
Been thanked: 48 times
Flag: Slovakia
Contact:

Re: Tapatalk Android/iDevice/BB/Win App

Post by eben » Sat Feb 18, 2017 7:23 am

There are some issues with the app again that I'm trying to sort out.

Piet
Oil Stain
Posts: 147
Joined: Sun May 20, 2012 6:08 pm
What model do you have?: type 3, Porsche 550
Location: East Rand
Has thanked: 1 time
Been thanked: 11 times
Flag: South Africa

Re: Tapatalk Android/iDevice/BB/Win App

Post by Piet » Sat Feb 18, 2017 2:58 pm

Could connect earlier but could not read anything on tapatalk. All seems fine now

User avatar
eben
Site Admin
Posts: 6430
Joined: Tue Sep 13, 2005 3:40 pm
What model do you have?: None
Facebook: www.facebook.com/ebenve
Location: Fintice, Slovakia
Has thanked: 90 times
Been thanked: 48 times
Flag: Slovakia
Contact:

Re: Tapatalk Android/iDevice/BB/Win App

Post by eben » Sat Feb 18, 2017 3:54 pm

Piet wrote:
Sat Feb 18, 2017 2:58 pm
Could connect earlier but could not read anything on tapatalk. All seems fine now
Tapatalk is working for you now? I'm still having. Issues :mrgreen:

Post Reply