Tapatalk Android/iDevice/BB/Win App

Post general ACVW topics here
Forum rules
If its not ACVW related, post it in Off Topic.
User avatar
eben
Site Admin
Posts: 6442
Joined: Tue Sep 13, 2005 3:40 pm
What model do you have?: None
Facebook: www.facebook.com/ebenve
Location: Fintice, Slovakia
Has thanked: 90 times
Been thanked: 50 times
Flag: Slovakia
Contact:

Re: Tapatalk Android/iDevice/BB/Win App

Post by eben » Fri Aug 23, 2013 5:36 pm

brianj wrote:I upgraded to 3 and it was crap. Went back to 2. Is 4 better?
I think so Brian... Anyway you can play around with it, on Android, for 15 mins and request refund if you don't like it.



User avatar
eben
Site Admin
Posts: 6442
Joined: Tue Sep 13, 2005 3:40 pm
What model do you have?: None
Facebook: www.facebook.com/ebenve
Location: Fintice, Slovakia
Has thanked: 90 times
Been thanked: 50 times
Flag: Slovakia
Contact:

Re: Tapatalk Android/iDevice/BB/Win App

Post by eben » Mon Feb 10, 2014 10:54 am

Steady increase...
ScreenShot1033.jpg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

User avatar
beetle786
Camshaft
Posts: 831
Joined: Sun May 19, 2013 10:07 pm
What model do you have?: 1968 + 1303
Location: limpopo
Has thanked: 1 time
Been thanked: 8 times
Contact:

Re: Tapatalk Android/iDevice/BB/Win App

Post by beetle786 » Tue Feb 11, 2014 8:20 pm

Easy to use on I phone
Click to View . Custom Graphics for your Beetle/Bus
4029

User avatar
Riaan.N
Oil Leak
Posts: 97
Joined: Mon Jul 13, 2015 1:23 pm
What model do you have?: None
Location: Pretoria
Been thanked: 5 times
Flag: South Africa

Re: Tapatalk Android/iDevice/BB/Win App

Post by Riaan.N » Tue Jan 31, 2017 8:21 am

Hi Eben,

Is there a known problem currently with Tapatalk? All my other subscribed forums on Tapatalk are working, but for some odd reason ACVWSA just stopped working a week or so ago.

I have removed ACVWSA and added, also deleted Tapatalk and reinstalled, but it did not work.

Tapatalk seems to be the big kahuna for mobile forum particiaption and reading, are there other decent alternatives?

Thank you
Riaan

Piet
Oil Stain
Posts: 158
Joined: Sun May 20, 2012 6:08 pm
What model do you have?: type 3, Porsche 550
Location: East Rand
Has thanked: 1 time
Been thanked: 13 times
Flag: South Africa

Re: Tapatalk Android/iDevice/BB/Win App

Post by Piet » Tue Jan 31, 2017 4:18 pm

I sent Eben a PM about the same problem. Latest version of Tapatalk just seem to be full of k@k

User avatar
brianj
Single Port
Posts: 1169
Joined: Wed Jan 17, 2007 8:56 pm
What model do you have?: '67 DC, 66 Fasty
Location: JHB
Has thanked: 10 times
Been thanked: 5 times
Flag: South Africa

Re: Tapatalk Android/iDevice/BB/Win App

Post by brianj » Tue Jan 31, 2017 7:26 pm

Ja me too, can only see new posts. Not unread or subscribed. On Android

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

User avatar
eben
Site Admin
Posts: 6442
Joined: Tue Sep 13, 2005 3:40 pm
What model do you have?: None
Facebook: www.facebook.com/ebenve
Location: Fintice, Slovakia
Has thanked: 90 times
Been thanked: 50 times
Flag: Slovakia
Contact:

Re: Tapatalk Android/iDevice/BB/Win App

Post by eben » Fri Feb 03, 2017 1:53 pm

I just saw the issue you describe now..... I'll see if I can get to the bottom of it...

User avatar
eben
Site Admin
Posts: 6442
Joined: Tue Sep 13, 2005 3:40 pm
What model do you have?: None
Facebook: www.facebook.com/ebenve
Location: Fintice, Slovakia
Has thanked: 90 times
Been thanked: 50 times
Flag: Slovakia
Contact:

Re: Tapatalk Android/iDevice/BB/Win App

Post by eben » Fri Feb 03, 2017 2:00 pm

Tapatalk will be fixing it in their next release:
https://support.tapatalk.com/threads/em ... abs.35069/

User avatar
eben
Site Admin
Posts: 6442
Joined: Tue Sep 13, 2005 3:40 pm
What model do you have?: None
Facebook: www.facebook.com/ebenve
Location: Fintice, Slovakia
Has thanked: 90 times
Been thanked: 50 times
Flag: Slovakia
Contact:

Re: Tapatalk Android/iDevice/BB/Win App

Post by eben » Tue Feb 07, 2017 9:21 am

Hi guys! They sent me a fix. Tapatalk should be working as expected again now.

Let me know if you have issues still.

Cheers.

User avatar
brianj
Single Port
Posts: 1169
Joined: Wed Jan 17, 2007 8:56 pm
What model do you have?: '67 DC, 66 Fasty
Location: JHB
Has thanked: 10 times
Been thanked: 5 times
Flag: South Africa

Re: Tapatalk Android/iDevice/BB/Win App

Post by brianj » Tue Feb 07, 2017 10:04 am

yes its working now, Thanks Eben

User avatar
eben
Site Admin
Posts: 6442
Joined: Tue Sep 13, 2005 3:40 pm
What model do you have?: None
Facebook: www.facebook.com/ebenve
Location: Fintice, Slovakia
Has thanked: 90 times
Been thanked: 50 times
Flag: Slovakia
Contact:

Re: Tapatalk Android/iDevice/BB/Win App

Post by eben » Tue Feb 07, 2017 10:51 am

brianj wrote:yes its working now, Thanks Eben
No problem :hangloose:

User avatar
Riaan.N
Oil Leak
Posts: 97
Joined: Mon Jul 13, 2015 1:23 pm
What model do you have?: None
Location: Pretoria
Been thanked: 5 times
Flag: South Africa

Re: Tapatalk Android/iDevice/BB/Win App

Post by Riaan.N » Tue Feb 07, 2017 3:21 pm

It's working! Thank you Eben!


Sent from my iPhone using Tapatalk

User avatar
acpaterson
Carburettor
Posts: 1768
Joined: Sat Jan 05, 2013 6:50 pm
What model do you have?: Winston, a 74 Bay
Location: Parklands, Cape Town
Has thanked: 76 times
Been thanked: 115 times
Flag: South Africa
Contact:

Re: Tapatalk Android/iDevice/BB/Win App

Post by acpaterson » Fri Feb 10, 2017 8:47 am

Eben, whatever changes have been made of late, it's messed up the forum. thats why there are double posts appearing. After posting a thread, or replying, it doesn't go back to the thread and SHOW your last post, ot seems to go back to the screen with your post there, as if it hasn't submitted it. Or, it goes to a blank screen. Need to do a refresh\resend and then you see your update in the thread.

Also, something's happened on embedding things like quotes, or images.. There's lines appearing through the code tags etc.. The forum's gone a little quirky of late.

User avatar
Tony Z
Donor
Donor
Posts: 14071
Joined: Wed Sep 14, 2005 8:33 am
What model do you have?: 2.3L 69; 1302; P/Van
Location: Klipheuwel (near Durbanville), Cape Town or working at sea
Has thanked: 134 times
Been thanked: 362 times
Flag: South Africa

Re: Tapatalk Android/iDevice/BB/Win App

Post by Tony Z » Fri Feb 10, 2017 9:00 am

I am mostly getting the same issues as Alan. After every post the site just hangs.
Instead of hitting refresh, you can click on the address bar and press enter - that way it goes to the post instead of trying to repost what you entered.

User avatar
eben
Site Admin
Posts: 6442
Joined: Tue Sep 13, 2005 3:40 pm
What model do you have?: None
Facebook: www.facebook.com/ebenve
Location: Fintice, Slovakia
Has thanked: 90 times
Been thanked: 50 times
Flag: Slovakia
Contact:

Re: Tapatalk Android/iDevice/BB/Win App

Post by eben » Fri Feb 10, 2017 9:06 am

acpaterson wrote:Eben, whatever changes have been made of late, it's messed up the forum. thats why there are double posts appearing. After posting a thread, or replying, it doesn't go back to the thread and SHOW your last post, ot seems to go back to the screen with your post there, as if it hasn't submitted it. Or, it goes to a blank screen. Need to do a refresh\resend and then you see your update in the thread.

Also, something's happened on embedding things like quotes, or images.. There's lines appearing through the code tags etc.. The forum's gone a little quirky of late.


YOu mean straight through the browser and not tapatalk right?

Post Reply